Instalatii, Gaz, Proiectare

SIGURANTA DUMNEAVOASTRA REPREZINTA OBLIGATIA NOASTRA
0723.783.992
office@distrigaz-sud.ro
Despre noi Servicii Produse Portofoliu Testimoniale Contact
Proiectare Instalatii de Gaz

Oferim servicii de proiectare si consultanta pentru orice tip de proiecte industriale sau civile, in domeniul instalatiilor gazelor naturale si a instalatiilor termice.

PROIECTARE INSTALATII GAZE NATURALE – SCHITAREA, DESENAREA SI AVIZAREA PROIECTELOR

Proiectarea lucrarilor de gaze naturale se realizeaza de operatori economici autorizati ANRE in colaborare cu beneficiarul lucrarii, ca urmare a obtinerii acordului de acces emis de operatorul local de distributie a gazelor naturale.

INGINERII DISTRIGAZ SUD REALIZEAZA PROIECTUL INSTALATIEI DE GAZE

Proiectul instalatiei de utilizare a gazelor naturale se realizeaza de inginerii DISTRIGAZ SUD in colaborare stransa cu beneficiarul lucrarii, impreuna cu acesta alegandu-se traseul pe care va fi executata viitoarea instalatie de utilizare a gazelor.

COSTUL UNUI PROIECT DE GAZE ESTE DE 300 LEI TVA INCLUS

Traseul instalatiilor de utilizare trebuie sa respecte intocmai legislatia in vigoare si sa asigure functionarea in conditii optime de siguranta, atat pentru beneficiarul lucrarii cat si pentru persoanele din imprejurimi. De aceea, pentru fiecare realizare a proiectelor de gaze punem la dispozitia clientilor, ingineri specializati si autorizati ANRE pentru realizarea acestora.

Este inclusa si intocmirea documentatiei tehnice, avizarea proiectului, obtinerea avizelor MLPT.

Pentru mai multe detalii despre Proiectare Instalatii Gaze Naturale, trebuie doar sa ne contactati.

Proiectare Instalatii de Gaz - proiectare2
Puneti-ne o intrebare


*Nume :
*Email :
*Titlul mesajului :
*Mesaj :
Cod de securitate :
*Scrieti aici codul de securitate :
* Campuri obligatorii
Comentarii

lamurire - Nita Raducu (2013-06-04 18:05:51)
Zilele trecute am gasit un anunt la scara blocului in care scrie ca asociatiile ce vor incheia contract cu Distrigaz, vor beneficia de o reducere de 50%. De la ce? Totodata se spune ca cine va incheia contract, va avea separare de gaze gratuita. Asta inseamna ca distrigaz va monta conducta pana aragazul celor interesati? Va rog sa-mi oferiti lamuriri despre oferta dvs, deoarece sunt interesat de ea. Cu stima, Raducu Nita Brazda lui Novac
Raspuns - Administrator (2013-06-05 09:28:58)
Reducerea de 505 se refera la verificarea/revizia instalatiilor de gaz metan, si care sunt obligatorii, respectiv la 2/10 ani.
In ceea ce priveste contorizarea individuala la nivel de apartament a gazului metan, Compania Distrigaz sud are in luna iunie o oferta, care ajuta persoanele ce doresc sa -si execute aceasta instalatie, dar nu au coloana pe casa scarii.
Practic, Compania suporta executia acestor coloane, propietarul urmand sa plateasca doar instalatia din apartamentul sau.
lista - patrascoiu (2013-06-03 15:15:57)
va rog sa-mi spuneti unde gasesc lista cu societatile de proiectare si executie instalatii gaze pentru case
Raspuns - Administrator (2013-06-04 07:16:22)
Pe sait la ANRE. Daca doriti o oferta de pret, v-o putem oferi si noi.Trimiteti-mi o schita a casei d-voastra, si va vom face o oferta. Multumesc.
Termeni si conditii Newsletter Autorizatii
Instalatii, Gaz, Proiectare