Instalatii de Gaz, Executie

SIGURANTA DUMNEAVOASTRA REPREZINTA OBLIGATIA NOASTRA
0723.783.992
office@distrigaz-sud.ro
Despre noi Servicii Produse Portofoliu Testimoniale Contact
Executie Instalatii de Gaz

EXECUTIE INSTALATII GAZE INTERIOARE SI EXTERIOARE, COLOANE PE SPATIUL COMUN AL BLOCULUI

Instalatiile de gaze se realizeaza in deplina concordanta cu proiectul tehnic al lucrarii. Traseele conductelor sunt pe cat posibil rectilinii si nu se vor intersecta cu obiecte ce pun in pericol functionarea acestora in conditii de siguranta.

 

CONDUCTELE INSTALATIILOR DE UTILIZARE SE MONTEAZA: SUPRATERAN (DIN OTEL) SAU SUBTERAN (DIN POLIETILENA)

INSTALATIILE SUPRATERANE (DIN OTEL) -

Deservesc in mare parte alimentarii blocurilor de locuinte insa se incadreaza si altor tipuri de constructii precum vile, hale, etc. Alegerea tipului de conductare vine exclusiv beneficiarului,  insa se va tine cont de specificatiile legislatiei in vigoare. Aceste detaliivor fi redate explicit de catre inginerii nostri la momentul expertizarii imobilului ce suporta alimentarea.

Protectia conductelor supraterane se face prin grunduire si vopsire doar ca urmare a verificarii acestora la proba de presiune si etanseitate cu aer.

INSTALATIILE SUBTERANE ( DIN POLIETILENA )

Exigentele clientilor legate de aspectul cladirilor pot fi indeplinite prin folosirea acestui tip de conducta. Tevile din polietilena au culoarea neagra cu dungi longitudinale galbene sau sunt complet galbene si se pozitioneaza in santuri de pamant astfel incat existentalor nu afecteaza estetic constructiile. Protectia conductelor subterane se face cu tub de PVC, fir trasor pentru identificarea traseului conductei si banda de avertizare pe toata lungimea. Se aseaza pe pat de nisip si se ingroapa la 0.90 cm adancime astfel incat sa nu afecteze alte interventii asupra imobilelor.

Tevile din polietilena nu se monteza in interiorul constructiilor (bucatarii, camera tehnice, etc), ele sunt special concepute pentru a fi utilizate in exterior, unde variatiile de temperature sau greutatea materialelor de constructie (ciment, dale) nu ii afecteaza structura.

COLOANELE DE GAZ REALIZATE PE CASA SCARILOR DE BLOC - gratuit

Se realizeaza din teava de otel si se desfasoara pe traseu vertical pana la ultimul proprietar ce doreste contorizarea individuala, ulterior prelungindu-se pana la ultimul nivel al cladirii. Conducta se dimensioneaza intotdeauna pentru asigurarea unui debit optim folosirii tuturor aparatelor consumatoare de gaze naturale. Astfel inginerii nostri vor realize calcule si masuratori exacte pentru indeplinirea criteriilor de functionare a coloanelor de bloc si respectarea legislatiei in vigoare.Protectia coloanelor se face prin grunduire si vopsire doar ca urmare a verificarii acestora la proba de presiune si etanseitate cu aer.

* SFAT: Nu interventiti niciodata asupra instalatiei de utilizare! Orice interventie asupra acesteia se realizeaza numai de personal specializat si autorizat ANRE !

Garantam clientilor DISTRIGAZ SUD ca echipamentele si materialele de lucru utilizate sunt in deplina conformitate cu normele in vigoare si nu sunt niciodata reutilizate.

ETAPELE REALIZARII UNEI LUCRARI DE GAZE

  • preluare acte client
  • obtinere acord de acces ( aprox. 10 zile )
  • realizare proiect tehnic (aprox. 2 zile )
  • executie instalatie de utilizare gaze naturale (aprox. 1-2 zile )
  • punere in functiune si montarea contorului (aprox 5 zile de la semnarea contractului de furnizare)

Termenul pana la utilizarea instalatiei de gaze este de cca 30 zile insa depinde exclusiv de Operatorul local de distributie a gazelor naturale care este responsabil cu emiterea acordului de acces si cu punerea in functiune a lucrarilor.

Executie Instalatii de Gaz - executie2
Puneti-ne o intrebare


*Nume :
*Email :
*Titlul mesajului :
*Mesaj :
Cod de securitate :
*Scrieti aici codul de securitate :
* Campuri obligatorii
Comentarii

rebransare - Lungu Cristiana (2013-05-30 10:00:47)
Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie facut pentru rebransarea la reteaua de gaze, locuiesc la casa, exista instalatie de gaze, proprietarul a decedat cu 10 ani in urma si de atunci a fost reziliat contractul cu Distrigaz Sud. Va multumesc,cu deosebita stima. C.Lungu.
Raspuns - Administrator (2013-06-01 18:46:17)
Ar trebui sa depuneti actele necesare pentru obtinerea acordului de acces . Practic, dumneavoastra ar trebui sa o luati de la zero. Pregatiti urmatoarele acte:
1.Copie act propietate.
2. Copia de buletin al propietarului.
3. Copie dupa schita casei.
Cu aceste acte, le puteti depune personal la GDF, sau ne contactati pe noi.
inforare - cartus marius (2013-05-26 12:53:56)
buna ziua.in ce conditii se face aceasta executie de coloana de gaz pe casa scarii si ce demersuri trebuiesc facute pt aceasta lucrare?
Raspuns - Administrator (2013-06-01 19:11:46)
In aceasta luna, Compania Distrigaz Sud executa GRATUIT coloana de gaz de pe casa scarii. Pentru a beneficia de aceasta oferta, va trebui sa contacta-ti inspectorul nostru din orasul dumneavoastra, pentru a incheia contractul.Pana atunci, va rog sa pregatiti urmatoarele acte:
1. Copie act propietate.
2.Copie buletin al propietarului.
3 Adeverinta de la asociatie.
4.Tabel cu acceptul a 50+1 din propietarii scarii de bloc.
5. Copie dupa schita apartamentului.

SUCCES.
Termeni si conditii Newsletter Autorizatii
Instalatii de Gaz, Executie